Здравейте, искам да попитам от дясната страна има ли лост за регулиране на седалката? И аз и баща ми караме 147, но и на двете няма лост. Трябва ли да има или да видя някъде за такъв. Благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на седалките на 147?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщениеЗдравейте, искам да попитам от дясната страна има ли лост за регулиране на седалката? И аз и баща ми караме 147, но и на двете няма лост. Трябва ли да има или да видя някъде за такъв. Благодаря!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
-
-
Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщениеБлагодаря! А има ли някакъв вариант да се подобри? На баща ми е далеч по-повдигната, докато на моята е все едно си в картинг болид.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
-
-
-
-
Само да вметна , че на 147 им е болно място този механизъм и на повечето екземпляри работи само в едната посока. Та в тоя ред на мисли ако си сложиш същия и на дясната седалка няма да изкара много и тогава ще го имаш вече като екстра , но пак няма да може да я използваш.А механизмът е скъп.Last edited by zaryto; d.m.y г., 01:23.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
На моята 156-ца имам механизми и на двете предни седалки и си работят перфектно, но то е защото преди време взех салон от Англичанка и с малко ръчкане резултата е на лице!
Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщениеБлагодаря! А има ли някакъв вариант да се подобри? На баща ми е далеч по-повдигната, докато на моята е все едно си в картинг болид.
Comment
Comment